Wie aan Z11 meubelen denkt, denkt aan brocante babykamers en meubelen. Z11 meubelen gaat alleen verder dan het brocante! Wij zien onze meubelen als het ‘nieuwe brocante’. Vandaar de slogan ‘verhipt leuk!’. Alle meubelen of complete babykamers hebben een geleefd karakter doordat ze niet meer nieuw zijn maar wel weer als nieuw onze showroom verlaten.Wij kopen onze meubels met zorg in, repareren daar waar nodig (lades lopen weer goed, deurtjes sluiten, etc) en reinigen deze vervolgens grondig voordat we ze voorzien van matte watergedragen verf.

Verhipt vertalen wij door onze 'Z11 kleuren'. Basiskleuren die worden gecombineerd met frisse kleuren van nu! Hiermee restylen wij bestaande authentieke meubelen met frisse moderne kleuren. Ga naar wat wij kunnen om te zien wat voor unieke kamers wij hebben gerestyled waarvan er niet één hetzelfde is!

Naast kindermeubelen heeft Z11 ook regelmatig andere meubelen te koop zoals buffetkasten, kledingkasten, schommelstoelen, wandplanken van steigerhout, etc. Bij overige meubelen kunt u vinden wat wij nog meer doen.

Onze kamertjes staan allemaal ingericht in onze showroom. Z11 meubelen nodigt u dan ook van harte uit om een afspraak te maken om alle meubelen en babykamertjes te bekijken. Klik op contact om gelijk een afspraak te plannen!

Werkwijze:
Z11 meubelen koopt de kamertjes erg bewust in. Veelal zijn het massief houten meubelen. Dat maakt dat de meubelen van goede kwaliteit zijn. Belangrijk is dat de geleefdheid te zien is in de meubelen maar dat de meubelen wel als nieuw functioeneren. Zo zorgt Z11 meubelen altijd dat laadjes weer soepel lopen, deurtjes goed sluiten en (grote) oneffenheden worden weggewerkt en/of weggeschuurd. Daarna worden de meubelen grondig gereinigd, wat nodig is voor een goede hechting van de verf. Na de reiniging voorzien we de meubelen kwailitatief goede watergedragen verf. 

Z11 heeft gekozen voor deze verf omdat:
– Het een mooie matte uitstraling heeft.
– Zeer goede hecht en dus krasvast is.
– Kindvriendelijk is.
– Goed afneembaar is.

Volg onze facebook pagina zodat u automatisch op de hoogte wordt gehouden van de nieuwe ‘verhipt leuke’ meubelen. Z11 Meubelen Facebook pagina